Ik wil u graag wat meer vertellen over jmt-verhuur. Ik ben jmt-verhuur gestart uit passie voor het motorrijden. Vaak ben ik met de motor weekendjes weg geweest. Helaas bleef de afstand beperkt tot de Eifel en de Moezel, omdat ik vanuit huis vertrok op de motor. Ik wilde graag verder van huis, dus kwam ik op het idee om de motor op een motoraanhanger te zetten. Naast dat je snel verder kon komen hierdoor, was het voordeel dat je de lange saaie snelweg comfortabel met de auto af te kunt leggen en dus de tijd kan besteden aan de mooie wegen op de bestemming.

Van motorvrienden, en ook uit eigen ervaring, kwam ik erachter dat de mogelijkheden voor het huren van motoraanhangers beperkt is hier in Nederland. Of je moet er ver voor rijden, of het zijn grote bedrijven waarbij je persoonlijk contact en service mist. Dus toen kwam ik op het idee om zelf een motoraanhanger te verhuren, waar ik wel de service en contact kan bieden.

Ik heb gekozen voor de Stema motortrailer, omdat ik er zelf goede ervaringen mee heb en hier de mogelijkheid bij is om meerdere motors op te plaatsen. Ideaal natuurlijk als je met een paar vrienden een mooie rit wil maken.

Kort wat informatie over mij. Ik ben Jeroen, 32 jaar en woon in Kaatsheuvel samen met mijn vrouw en twee jonge kinderen. Ik rij nu 12 jaar motor. Mijn eerste motor was een Suzuki GSR 600 en heb, na een tussenjaar op een Triumph Speedtriple RS, nu een Triumph Tiger 900 Rally Pro. Ik prober elk weekend een ritje te rijden, de ene keer kort bij huis, de andere keer ben ik een dag weg en rij ik vaak de Mergellandroute of steek net de grens over bij Duitsland om daar te rijden. Eens per jaar ga ik een weekend weg met vrienden en proberen we nieuwe gebieden te ontdekken met de motor.

Ik hoop met deze verhuurmogelijkheid andere motorliefhebbers te helpen met uiteindelijk het ultieme doel: mooie motortochten rijden op de mooiste wegen van Europa.

Jeroen Biemans