Klantenfoto’s

3 reacties

 1. Joyce

  Beantwoorden

  Goed, snel & gemakkelijk contact en super vriendelijke & goede service!

  Helaas waren wij last-minute wanhopig op zoek naar een motortrailer voor 3 motoren, omdat de partij waarvan we een trailer zouden huren het liet afweten. Dankzij een snelle reactie van Jeroen op mijn Facebook oproep, hebben wij binnen diezelfde week nog de trailer kunnen bekijken en de afspraak kunnen maken.

  Daarnaast heeft hij nog meegedacht aan een extra loopplaat, mocht het nodig zijn, en was vrij coulant qua tijd in het terugbrengen van de trailer. Dit gaf ons alle rust en ruimte die we wel even konden gebruiken voor & tijdens onze vakantie.

  De trailer (Stema Motortrailer Standaard) werd netjes met spanbanden, oprijplaat, loopplaat, disselslot, wielklem & reserveband geleverd.

  Mocht het er weer van komen, zou ik meteen weer voor JMT-Verhuur gaan. Zonder twijfel.

 2. Guy

  Beantwoorden

  Zeer tevreden!
  Aanhangers zijn in uitmuntende kwaliteit en zeer betrouwbaar om ingezet te worden voor de lange afstand. Ik heb zelf de Stema motor trailer gehuurd die geschikt is om meerdere motoren te dragen. Daarmee met 2 motoren naar Spanje vertrokken en de trailer beviel uitstekend, zeer goede rijeigenschappen. Maar ook, alle opties zoals spanbanden, oprijplaat, wielklem en disselslot waren keurig meegeleverd. Ook de algehele staat van de aanhanger en banden kan als nieuw worden beschouwd, het is duidelijk dat de eigenaar goed voor zijn spullen zorgt.

  Ik zal in de toekomst zeker terugkomen naar JMT-Verhuur!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *